Ημερίδα

«Χαρτογραφώντας την εγκληματικότητα και την ανασφάλεια στην περιφέρεια της Πρωτεύουσας, την εποχή της οικονομικής κρίσης»

Το Εργαστήριο Αστεακής Εγκληματολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου (ΕΑστΕ) διοργάνωσε, την Τετάρτη 23.11.2022, στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών, την Ημερίδα «Χαρτογραφώντας την εγκληματικότητα και την ανασφάλεια στην περιφέρεια της Πρωτεύουσας, την εποχή της οικονομικής κρίσης», στο πλαίσιο του Έργου «UrbanCrime: Spatial aspects of Crime and insecurity in the era of economic crisis: Trends, dimensions and correlations – Χαρτογράφηση της εγκληματικότητας και της ανασφάλειας στην εποχή της οικονομικής κρίσης: Τάσεις, διαστάσεις και συσχετισμοί», το οποίο εγκρίθηκε και χρηματοδοτείται από το Ελληνικό Ίδρυμα  Έρευνας και Καινοτομίας (ΕΛΙΔΕΚ) και υλοποιείται υπό την επιστημονική ευθύνη της Καθηγήτριας κ. Χριστίνας ΖαραφωνίτουΔιευθύντριας του Εργαστηρίου Αστεακής Εγκληματολογίας Παντείου Πανεπιστημίου.

Στη Ημερίδα απηύθυναν χαιρετισμό ο Αντιπρύτανης Έρευνας και Δια Βίου Μάθησης  του Παντείου Πανεπιστημίου, Καθηγητής κ. Χαράλαμπος Οικονόμου, η Πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου του ΕΛΙΔΕΚ, Καθηγήτρια κ. Ξένια Χρυσοχόου, και ο Πρόεδρος του Τμήματος Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Καθηγητής κ. Τρύφωνας Κωστόπουλος.  Τους προσκεκλημένους και πολυάριθμους συμμετέχοντες καλωσόρισε η Επιστημονικά Υπεύθυνη του Έργου Καθηγήτρια κ. Χριστίνα Ζαραφωνίτου,  η οποία παρουσίασε συνοπτικά το συνολικό έργο.

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου εδώ

Κατεβάστε Αφίσα Ημερίδας, Πρόγραμμα Ημερίδας, Φυλλάδιο UrbanCrime, Φυλλάδιο ΕΑστΕ

Φωτογραφικό Υλικό